Nederlands | English | Espanol        
Passervice
In de praktijk van opticiens komt het voor dat de juiste aanpassing van een contactlens voor een cliënt niet realiseerbaar is. Hiervoor biedt FCL op afspraak de oplossing door meten, maken en passen in eigen huis. Ons motto dat lenzen moeten worden aangepast aan het oog, en niet andersom, wordt hiermee onderstreept.

Labservice
Uniciteit hoort bij Franklin Optical en Medical lenzen omdat er geproduceerd wordt op grond van de specifieke wensen van de afnemer. Onze puur ambachtelijke vaardigheden maken wij waar met onze labservice. Daar draait het veelal om lenzen die vragen om een bijzondere polijstbehandeling of nabewerking.

Levering
Binnen Nederland hanteert FCL levering binnen 24 uur zonder tussenkomst van een distributeur. In België en Duitsland geschiedt levering via distributeurs waardoor gerekend dient te worden met een levertijd van twee dagen.

Seminars
Voor uitwisseling van kennis en het onderhouden van persoonlijk contact organiseert FCL regelmatig seminars voor afnemers. Allerlei onderwerpen, van lensdesign tot de praktijk van het aanpassen, passeren de revue. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat. FCL staat open voor de organisatie van seminars op basis van ervaringen of suggesties van afnemers.

Development: Webvanced